Säännöllinen toiminta

Kesäkuukausina kokoonnumme hieman satunnaisemmin kuin normaalisti.
Seuraa tiedotustamme tapahtumakalenterista ja facebook-sivultamme.

Lauantaisin, klo 16:00

Kodin lauantai

Lauantaisin klo 16 kokoonnumme yhdessä ylistämään, palvomaan, rukoilemaan, kuulemaan Jumalan Sanaa ja kohtaamaan toisiamme.

Joka toinen keskiviikko, klo 17:30

Syksyn 2020 rukousillat: 9.9., 23.9., 7.10., 21.10., 4.11., 18.11., 2.12. ja 16.12.

Seurakunnan rukousilta

Tervetuloa rukousiltaan rukoilemaan kaupunkimme ja seurakuntamme puolesta. Kokoonnumme Kodilla parittomilla viikoilla keskiviikkoisin klo 17:30.

Satunnaisina aikoina

Pienryhmätoiminta

Keväällä 2020 olemme aloittaneet pienryhmätoiminnan. Pienemmissä yksiköissä saat tulla kohdatuksi ja kasvaa Jumalan tuntemisessa yhdessä muiden kanssa turvallisessa ympäristössä. Ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti kodeissa, seurakunnalla tai kauniilla grillauspaikoilla. Jos olet kiinnostunut pienryhmätoiminnasta, ota yhteyttä pastoriin.

Lauantaisin, pari kertaa kuussa

Lasten lauantai

Lapsille on tarjolla kaksi opetusryhmää: alle kouluikäiset ja koululaiset. Lasten kokoontuminen alkaa Olohuoneella klo 15 kaikille lapsille yhteisellä taidepajalla. Pajat sisältävät mm. leipomista, tanssia, musisointia ja draamaa. Pienen välipalan kautta lapset siirtyvät klo 16 alkavaan yhteiseen ylistykseen ja jatkavat sen jälkeen iltaa oman ikätasonsa mukaisessa opetusryhmässä. Opetusryhmissä tarjotaan myös iltapalaa lopuksi.

Tavoitteemme lasten työssä on ohjata lapsia elävään suhteeseen Jumalan kanssa, houkutella heitä innostumaan Raamatusta, kylvää jokaisen lapsen sydämeen ylistyksen siemen, rukoilla heille Pyhän Hengen kosketusta, kasvattaa heitä kunnioituksen kulttuuriin ja rakkaudelliseen keskinäiseen yhteyteen sekä tukea vanhempia heidän hengellisen kasvatuksen tehtävässään.

Järjestetään tarvittaessa

Uskon ensiaskeleet -kurssi

Tervetuloa oppimaan uskon perusasioita! Kokoonnumme pienryhmässä lämpimän kupposen äärellä. Ryhmän kokoontumisajat räätälöidään ryhmäläisille sopiviksi. Tämä kurssi on sinulle, joka olet kiinnostunut oppimaan lisää Raamatusta tai kristinuskon Jumalasta. Ota yhteyttä, jos haluat mukaan!