Säännöllinen toiminta

Kesäkuukausina kokoonnumme hieman satunnaisemmin kuin normaalisti.
Seuraa tiedotustamme tapahtumakalenterista ja facebook-sivultamme.

Lauantaisin, klo 16:00

Kodin lauantai

Lauantaisin klo 16 kokoonnumme yhdessä ylistämään, palvomaan, rukoilemaan, kuulemaan Jumalan Sanaa ja kohtaamaan toisiamme.

Satunnaisina aikoina

Pienryhmätoiminta

Keväällä 2020 olemme aloittaneet pienryhmätoiminnan. Pienemmissä yksiköissä saat tulla kohdatuksi ja kasvaa Jumalan tuntemisessa yhdessä muiden kanssa turvallisessa ympäristössä. Ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti kodeissa, seurakunnalla tai kauniilla grillauspaikoilla. Jos olet kiinnostunut pienryhmätoiminnasta, ota yhteyttä pastoriin.

Lauantaisin, kerran – pari kuussa

Lasten lauantai

Lasten kokoontuminen alkaa klo 16. Aluksi osallistutaan seurakunnan yhteiseen ylistykseen ja kello 16:30 lapset jatkavat iltaa omassa ryhmässään. Tavoitteemme lasten työssä on ohjata lapsia elävään suhteeseen Jumalan kanssa, houkutella heitä innostumaan Raamatusta, kylvää jokaisen lapsen sydämeen ylistyksen siemen, rukoilla heille Pyhän Hengen kosketusta, kasvattaa heitä kunnioituksen kulttuuriin ja rakkaudelliseen keskinäiseen yhteyteen sekä tukea vanhempia heidän hengellisen kasvatuksen tehtävässään. Syksyn 2022 Lasten lauantait: 10.9., 24.9., 15.10., 29.10., 12.11., 3.12. ja 17.12.

Alkaen lokakuussa 2022

Yhteiskristillinen alfa-kurssi

Tervetuloa oppimaan uskon perusasioita! Kokoonnumme pienryhmässä lämpimän kupposen äärellä. Ryhmä kokoontuu tiistai-iltaisin klo 18 alkaen Sanan kulmalla (Tulliportinkatu 22). Tämä kurssi on sinulle, joka olet kiinnostunut oppimaan lisää Raamatusta tai kristinuskon Jumalasta. Ota yhteyttä osoitteeseen kuopionkotisrk@gmail.com tai tule suoraan paikan päälle 4.10. klo 18, jos haluat mukaan!