Säännöllinen toiminta

Kesäkuukausina kokoonnumme hieman satunnaisemmin kuin normaalisti.
Seuraa tiedotustamme tapahtumakalenterista ja facebook-sivultamme.

• Lauantaisin, klo 16:00

Kodin lauantai

Lauantaisin klo 16 kokoonnumme yhdessä ylistämään, palvomaan, rukoilemaan, kuulemaan
    Jumalan Sanaa ja kohtaamaan toisiamme.

• Joka toinen keskiviikko, klo 18:00

Kevään 2020 rukousillat: 15.1., 29.1., 12.2., 26.2., 11.3., 25.3., 8.4., 22.4., 6.5. ja 20.5.

Seurakunnan rukousilta

Tervetuloa rukousiltaan rukoilemaan kaupunkimme ja seurakuntamme puolesta. Kokoonnumme Kodilla parittomilla viikoilla keskiviikkoisin klo 18:00.

• Satunnaisina aikoina

Pienryhmätoiminta

Keväällä 2020 olemme aloittaneet pienryhmätoiminnan. Pienemmissä yksiköissä saat tulla kohdatuksi ja kasvaa Jumalan tuntemisessa yhdessä muiden kanssa turvallisessa ympäristössä. Ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti kodeissa, seurakunnalla tai kauniilla grillauspaikoilla. Jos olet kiinnostunut pienryhmätoiminnasta, ota yhteyttä pastoriin.

• Lauantaisin, kerran tai pari kertaa kuussa

Lasten lauantai ja lastenhoito

Lasten lauantaina lapsille järjestetään oma hengellisen opetuksen ja Jumalan kohtaamisen hetki. Lastenhoitopäivänä voit jättää lapsesi saarnan ajaksi lastenhuoneeseen turvallisten aikuisten hoiviin. Tarkemmat päivämäärät löydät tapahtumakalenterista.

• Järjestetään tarvittaessa

Uskon ensiaskeleet -kurssi

Tervetuloa oppimaan uskon perusasioita! Kokoonnumme pienryhmässä lämpimän kupposen äärellä. Ryhmän kokoontumisajat räätälöidään ryhmäläisille sopiviksi. Tämä kurssi on sinulle, joka olet kiinnostunut oppimaan lisää Raamatusta tai kristinuskon Jumalasta. Ota yhteyttä, jos haluat mukaan!