Lähetystyö

Haluamme ennen kaikkea kertoa ilosanomaa täällä Savossa, mutta monien meidän sydämillä ovat myös muut kansat ja lähetystyö kauempana. Olemme vuosien saatossa lähettäneet seurakunnastamme useita ihmisiä eri puolille Suomea ja maailmaa mm. Helluntaiherätyksen piiriin sekä Youth with a Mission -järjestön palvelukseen. Tällä hetkellä Kodin lähetystyö toteutuu yksittäisinä lähetysmatkoina Taivaan Isän johdossa vaihtelevilla kokoonpanoilla.

Tuemme seurakuntana säännöllisesti Sri Lankassa toimivan ruotsalaisen Svensk Pioneer Mission -lähetysjärjestön toimintaa. Järjestöä johtavat Mikael ja Teresa Boman. Lisäksi tuemme Silta Israeliin -yhdistyksen ylläpitämää naisten turvakotia Haifassa sekä Bead Chaim -työtä Jerusalemissa.